Çotanak Kabuklu Kavrulmuş Fındık
Fındık çok sayıda sağlıklı besini bünyesinde barındırır. Çoklu-doymamış yağ zengini olduğu için glikoz toleransını yükseltir. Yüksek miktarda magnezyum içerdiği için diyabet riskini azalttığı gösterilmiştir. Beyin ve sinir sisteminin sağlıklı çalışabilmesi için gerekli olan tiyamin’i (B1 vitamini) çok miktarda içerir.
Çotanak sadece temiz bahçelerden toplanan ve tek tek seçilmiş fındıkları kabul eder. Kavurmaya en uygun fındıklar seçildikten sonra özenle kavrulur ve kolayca açabilmeniz için kabukları hafifçe kırılır.
Çotanak Kabuklu Kavrulmuş Fındık Tarifleri
Çotanak Kabuklu Kavrulmuş Fındık’la yapılmış tatlı tariflerini Çotanak Şefleri sizler için derledi. Buraya tıklayın ve siz de deneyin.