Yemek Tarifleri

Kremalı Tavuklu Makarna 🍝

Kremalı Tavuklu Makarna 🍝 Malzemeler: * 1 paket makarna* 1 parça tavuk göğsü* 1 adet soğan* 2 adet kapya biber* 2 adet yeşil biber* 10 adet mantar* 1 paket krema* Tuz, kekik, köri sos, kırmızı toz biber* Çotanak fındık yağı Hazırlanışı: 1.Makarnanın Hazırlanması: Makarna paketinin üzerindeki talimatlara göre haşlayın ve süzüp kenara alın.2.Tavuk ve Sebzelerin Sote Edilmesi: Bir tavaya bir miktar Çotanak fındık yağı ekleyin. İlk olarak tavuk göğsünü soteleyin. Ardından doğranmış soğan, kapya biber, yeşil biber ve mantarları ekleyip sotelemeye devam edin. Baharatları (tuz, kekik, köri sos, kırmızı toz biber) ekleyin ve iyice karıştırın.3.Kremanın Eklenmesi: Son olarak kremayı tavaya ekleyin ve karışımı birkaç dakika daha pişirin. Ocaktan alın.4.Servis: Hazırladığınız sosu haşladığınız makarna ile buluşturun, iyice karıştırın. Afiyet olsun! Deneyeceklere şimdiden lezzet dolu bir deneyim dileriz 🤩.https://www.cotanak.com.tr/wp-content/uploads/2024/10/kremalimantar.mov