Yemek Tarifleri

Kuymak

Dakika

Porsiyon

Kalori

Malzemeler

  1. ardak Mısır Unu

  2. 1,5 Bardak Su

  3. 1 Çay Bardağı Çotanak Fındık Yağı

  4. Yarım Bardak Trabzon Televe Peyniri

Yapılışı

  1. Unu ,Çotanak Fındık yağı ile yakmadan kavurun

  2. Trabzon televe peynirini iyice ufaladıktan sonra ekleyip sürekli karıştırarak eritin

  3. Peynir tamamen eriyince 1,5 su bardağı suyu yavaş yavaş karıştırarak ekleyin

  4. Koyu muhallebi kıvamına gelınce ocağın altını kapatıp servise hazırlayın

Sıcak Servis Yapın

Afiyet Olsun smiley

 

​​​​​​​

Belki Bunları da Denemek İstersiniz

İçli Köfte

Alinazik

Tepsi Köftesi

Fındık Soslu Tavuk Şinitzel

Pabucaki

Hamsi Kuşu

Acuka

Fındık Çorbası

Nohut Salatası

Taze Fasulyeli Tavuk